Linnateatterin PopUp kirppis 6.5.

OLISIKO KEVÄTSIIVOUKSEN AIKA VAI HALUATKO TEHDÄ KESÄÄ VASTEN IHANIA LÖYTÖJÄ?

Tule myymään tai ostoksille Linnateatterin POP-UP kirppikselle, sunnuntaina 6.5.2018 klo 11-17 Dominossa (sisäänkäynti Puutarhakatu 8).

Linnateatterin ravintola on myös auki tapahtumapäivänä, joten meillä voit nauttia kirppiskierroksesta viinilasillisen kera tai pitää ostosten lomassa taukoa kakkukahvien merkeissä.

Linnateatterilla on myös oma myyntipöytä, jossa myydään teatterin tarpeistoa, rekvisiittaa ja puvustamon vaatteita. Tule tekemään löytöjä!

Tapahtuma on ostajille ilmainen.

Tapahtumapaikka sijaitsee katutasossa, joten tilaan on esteetön kulku pyörätuoleille ja lastenvaunuille. Pienen seurakoiran saa myös ottaa mukaan.

MITEN VARAAN MYYNTIPAIKAN?

Myyntipaikka varataan sähköpostitse palaute@linnateatteri.fi. Ilmoita sähköpostivarauksessa nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Saat vahvistuksen varaukseesi ja myyjille tarkoitetun infon ilmoittamaasi sähköpostiin. Varaus on vahvistuksen jälkeen sitova ja pöytä maksetaan tapahtumapäivänä paikan päällä joko käteisellä tai kortilla.

Voit varata pöydän myös lipunmyynnin aukioloaikoina arkisin 12-18 Puutarhakatu 8:sta.

MITÄ MYYNTIPAIKAN HINTAAN KUULUU?

Myyntipaikan hinta on 20€ (sis. alv 24%). Myyntipaikka sisältää pöydän (kooltaan 125 x 75cm), tuolin tai kaksi sekä yhden kahvin /teen.

Nähdään sankoin joukoin toukokuussa! Aurinkoa ja iloa kevääseen!

Lisätietoa tapahtumasta ja myyntipaikan varaus: palaute@linnateatteri.fi