« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Paskan palvelun ilta

26.10.2017 18:00

Paskan palvelun ilta

Aikuisille, Komedia

  • Normaalihintainen lippu:69 €
  • Paikka:Teatteriravintola, Linnankatu 31
  • Osta lippu

Paskan palvelun ilta on omalaatuinen illallisen ja esityksen yhdistelmä. À la carte -ruoan kylkeen on hiottu palvelu, joka on totaalisen erilaista aikaisemmilla ravintolaillallisilla saamastasi kohtelusta. Tarjoilijoina toimivat ammattinäyttelijät, jotka ei päästä illallisvieraita helpolla.

Luvassa on naljailua, päänaukomista, hassuttelua ja kaiken kaikkiaan huonointa palvelua, jota olet ikinä saanut – ja taatusti myös hauskinta! Ruoka sen sijaan on Linnateatterin Teatteriravintolan melkoisen hyvien kokkien valmistama kolmen ruokalajin illallinen.

Illasta kuultua:

“Pertti ei saanu jälkiruokaa ollenkaan kun se puhu Karjalan murteella.”

“Ruokatilauksemme otettiin viimeisenä, varmaan kun olimme niitä plokkaajia. Sekin keskeytyi kun tarjoilijan mukaan tilauksen ottamisessa kesti niin kauan.”

“Pyydettäessä saimme leipää. Tai siis croissantteja, joihin tarjoilija tunki sormensa.”

“En edes ehtinyt keskittyä ruokaan, kun ympärillä oli jatkuva sketsi päällä ja kaikilla vierailla todella hauskaa yhdessä!”

“On pakko sanoa, että tästä illasta kerrotaan tarinoita vielä pitkään!”

Ja blaa blaa.

Aikaisemmin Paskan palvelun iltaa on vietetty Helsingissä. Konsepti on saanut alkunsa huippusuositusta amerikkalaisesta Dick’s Last Resort -ravintolaketjusta.

6.3. klo 18 Paikka: Domino (Puutarhakatu 8)

3.5. klo 18 Paikka: Teatteriravintola (Linnankatu 31)

Kesto n. 2,5 h.

Liput toimituskuluineen 69 €. Hintaan sisältyy lippu ja kolmen ruokalajin illallinen.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Linnateatterin lipunmyynnistä. Lipunmyynti palvelee teatterilla osoitteessa Linnankatu 31, 20100 Turku (4. kerros), ma–pe klo 10.00–14.00.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00–16.00 toimistostamme numerosta 02 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi.