« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sinisilmäisyydestä sakotetaan

18.10.2017 19:00

Sinisilmäisyydestä sakotetaan

Aikuisille, Komedia

  • Normaalihintainen lippu:35 €
  • Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät:0.00 €
  • Paikka:Naantalin kylpylä
  • Osta lippu

Linnateatteri tuo täysille saleille esitetyn Sinisilmäisyydestä sakotetaan -esityksen Naantalin Kylpylän tapahtumaravintola Paviljonkiin loka-marraskuussa. Kyseessä on ronskin ilkikurisella huumorilla parisuhteita ruotiva komedia – luvassa siis todellista kreisideittailua Linnateatterin tapaan. Lavalla nähdään kaksi näyttelijää ja 12 hulvatonta kohtaamista, mm. yllätyksellisiä sokkotreffejä, hillittömiä deittailijoita ja uskaliaita ehdotuksia. Nyt avaudutaan deittailusta, parisuhteesta ja seksistä rohkeasti ja mitään peittelemättä – tällaista et ole ennen nähnyt!

Räävittömän uutuuskomedian takaa löytyy yhdysvaltalainen näytelmäkirjailija Rich Orloff. Komedian on Linnateatterille suomentanut ja ohjannut Ville Sandqvist. Rooleissa nähdään Teemu Aromaa ja Kaisa Hela.

Liput:
35€/hlö, liput Kylpylän Promenade-myymälästä ja Ticketmasterilta

Lippuja ei ole mahdollista varata tai ostaa Linnateatterista.

Esityspäivät:
ke 11.10.
ke 18.10.
ke 25.10.
ke 1.11.
pe 3.11

Näytökset alkavat klo 19.

Huom! Voit helposti yhdistää elämykselliseen iltaan ruokailun ennen tai jälkeen esityksen jossakin Kylpylän ravintoloista (Le Soleil, TK´s, Thai Garden). Le Soleiliin ja Thai Gardeniin suosittelemme pöytävarausta (02 44 55 599), TK’s ei ota varauksia.