Tilat

Linnateatteri toimii vanhassa kivipainotalossa, osoitteessa Linnankatu 31 sekä Domino-salissa, osoitteessa Puutarhakatu 8.

Teatteriravintolamme sijaitsee Linnankadun rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Neljännessä kerroksessa sijaitsee lippukassamme, toimistomme ja Teatterisalimme. Sisäänkäynti teatteriin on Linnankadulta sisäpihalle, josta ensimmäisenä löytyy porraskäytävän ovi ja peremmältä, nurkan takaa oikealta, kulku hissiin.Teatteriravintolassamme on 200 paikkaa, Teatterisalissamme 202 paikkaa. Lisäksi tiloistamme löytyy neuvotteluhuone 16 henkilölle. Kesäisin uskaltaudumme ulkoilmaan ja vaikutamme kesällä 2016 avatulla uudella, katetulla pihanäyttämöllämme teatterimme sisäpihalla.

Syksyllä 2017 avasimme käyttöön Domino-salin sekä samaan yhteyteen upean Domino-ravintolan. Keskellä kauneinta Turkua sijaitsevat tilamme palvelevat monipuolisesti niin teatteri- kuin keikkayleisöä, unohtamatta kokouspalveluita. Sisäänkäynti Domino-saliin tapahtuu osoitteesta Puutarhakatu 8. Domino-salissa on 496 paikkaa ja 

Saapuminen teatteriin, esteettömyys ja invapaikat

Teatterilla ei ole asiakaspysäköintiä Linnankadulla eikä Puutarhakadulla; omalla autolla saapuvien kannattaa siis varata aikaa eikä jättää tuloa ihan viime hetkeen. Teatterin esitykset alkavat teatterin kellon mukaan ajallaan, esityksen alkaessa suljemme ovet eikä sisäänpääsyä voida taata ennen kuin väliajalla.

Sekä Teatteriravintolaan että Teatterisaliin on esteetön pääsy hissillä. Domino-salin ja Kivipainotalon liikuntaesteisten paikat suositellaan varattavaksi suoraan teatterilta. Tiloissamme on myös inva-wc. 

 

Tutustu monipuolisiin vaihtoehtoihimme järjestää kokoukset, seminaarit ja yksityistilaisuudet!

Tilat