Ryhmille

Linnateatteri räätälöi ryhmille toivomusten ja tarpeiden mukaan omanlaisen ja omannäköisen illan – tai vaikka aamupäivän! Esitystemme yhteydessä pystyt järjestämään erilaisia tilaisuuksia, tarjoiluista tinkimättä. Toimistomme palvelutiimi auttaa sinua mielellään suunnittelemaan juuri Teille sopivan kokonaisuuden.

Pystyt tilaamaan esityksiämme myös luoksesi. Linnateatteri on tunnettu lasten ja nuorten kiertuenäytelmistään, jotka kevätkaudella 2017 ovat Mauri Kunnaksen kirjaan perustuva Herra Hakkarainen harrastaa ja nuorille suunnattu koulukiusaamista käsittelevä Elämäni luuserina ja syyskaudella 2017 Tatu ja Patu työntouhussa. Linnateatterin avulla järjestät tilaisuutesi sopivaa ja ohjelmaa myös aikuisille – meiltä löytyy pitkä lista osaajia ja erilaisia vaihtoehtoja.

Ryhmäalennukset

Ryhmäalennuksen lipuista saavat ryhmät, joissa varmistettuja tulijoita on 20 henkilöä tai enemmän, poikkeuksena näytökset, joissa ryhmäalennus ei ole käytössä. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen.

Ravintola

Teatteriravintolassamme on lähtökohtaisesti numeroimaton katsomo. Pöytävaraus ryhmälle on mahdollista saada tilaamalla etukäteen syötäviä tarjoiluja.  Huomioithan, että tarjoilut tulee tilata viimeistään 3-7 arkipäivää ennen esitystä (riippuen tarjoiluista, ks. lisätiedot tarjoiluvaihtoehtojen kohdalta). Teatteriravintolan esityksissä näytös seurataan samoilta paikoilta.

Autamme mielellämme!

Ryhmiä palvelevat Maria ja Tuula numerossa 02 232 1215 ja osoitteessa info@linnateatteri.fi