Elokuvapäivän komediailta!

08.03.–08.03.18

Paikka:DOMINO

Linnateatteri ja Elisa Viihde ylpeänä esittävät:

Elokuvapäivän komediailta!

Domino-salissa ollaan hauskan äärellä, kun valkokankaan valloittavat uudet suomalaiset sketsisarjat. Illassa nähdään kahta tuoretta tilannekomediaa ja paikalla on sarjojen tekemisestä kertomassa näyttelijöitä Kalle Lambergin johdolla.

Pää edellä Elisa Viihteen alkuperäissarja Pää edellä on rohkeaa tilannekomediaa, jollaista ei ole aiemmin nähty. Sarja kertoo kolmesta kaveruksesta, joilla on liikaa vapaa-aikaa. Markus (Ylermi Rajamaa) ja Santtu (Kalle Lamberg) rakastavat väittelyä – ja Aarni (Lauri Tilkanen) naisia.

Kolmistaan

Pamela Tolan, Lauri Tilkasen ja Eero Ritalan tähdittämä Kolmistaan tuli Elisa Viihteeseen joulukuussa 2017. Rohkean komedian ohjaa Samuli Valkama. Kolmistaan on nykypäivään sijoittuva komediasarja, jossa käsitellään nuorten aikuisten kaupunkilaisten kasvamista hauskalla ja modernilla otteella.

Domino-sali 8.3. klo 19.00 Kesto noin kaksi tuntia sisältäen väliajan

Tämä lysti on muuten maksutonta! Nouda lippusi ajoissa Linnateatterin lipunmyynnistä Puutarhakadulta tai soita toimistollemme ja varaa paikat.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi