Haluatko mökkiläiseksi?

20.09.–10.11.17

Aikuisille

Normaalihintainen lippu:37.00 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät:27.00 €
Paikka:LINNATEATTERIN PIHA
Osta lippu

HALUATKO MÖKKILÄISEKSI?

No haluan tietenkin!

Kun aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi -ohjelmasta itselleen palan suomalaista kesäidylliä, ovat kesäkomedian ainekset kasassa.

Roope Lipastin käsikirjoittama, aitoihin mökkikokemuksiin perustuva komedia tuo Linnateatterin pihanäyttämölle kottikärrykaupalla samastuttavaa mökkitunnelmaa absurdeilla juonenkäänteillä höystettynä!

Laitetaan räystäät. Maalataan mökki. Hillotaan marjat. Korjataan laituri. Ongitaan valas – kaikki yhdessä kesässä, ei temppu eikä mikään! Samaan syssyyn vielä kesäjuhlat (pikku juttu) ja parisuhde uuteen nousuun. Linnateatterin kesäkomediassa mikään ei mene niin kuin Strömsössä, mutta se ei menoa haittaa. Grilli on kuumana ja oluet kylmässä – mitä sitä ihminen muuta kaipaa.

 

Lue esityksen käsiohjelma (pdf)

Käsikirjoitus: Roope Lipasti
Ohjaus: Kari-Pekka Toivonen
Rooleissa: Arttu Kapulainen, Minna Kivelä ja Valtteri Roiha

Esitykset Teatteriravintolassa.

Esityksen kesto n. 2 h sisältäen väliajan.
Liput toimituskuluineen 37/27 €.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Linnateatterin lipunmyynnistä. Lipunmyynti palvelee teatterilla osoitteessa Linnankatu 31, 20100 Turku (4. kerros), ma–pe klo 10.00–14.00.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00–16.00 toimistostamme numerosta 02 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi