Havaintoja parisuhteesta

22.03.–22.03.18

Peruslippu:31 €
Eläkeläinen:26 €
Opiskelija / työtön:24 €

Havaintoja parisuhteesta

Riittääkö tahto ja rakkaus, kun vastassa on arki ja kompromissit?

Itsensä ja toisen arvostus, pyrkimys saada rakkaus säilymään kahden ihmisen toiveiden ristitulessa. Haasteita, joiden kanssa jokainen jossain vaiheessa kamppailee. Havaintoja parisuhteesta -konsertin laulut johdattelevat kuulijan kohtaamaan tunteita – kipeitä ja helliä. Riittääkö tahto, riittääkö rakkaus, kun vastassa on arki ja kompromissit?

Sami Minkkisen blogi ”Havaintoja parisuhteesta” on innostanut säveltäjä Pertti Jalosta luomaan parisuhteen eri vaiheista lauluja, jotka Elina Tyni on sanoittanut. Koskettavat tulkitsijat Nina Tapio ja Pasi Ruohonen tuovat lauluihin pariskunnan inhimillisen ja väkevän äänen. Lavalle nousee myös itse Sami Minkkinen, joka kertoo laulujen lomassa omia näkökulmiaan blogista tuttuun hersyvään tapaansa.

Havaintoja parisuhteesta –konsertissa on tarjolla lämpöä ja elämänmittaisen kasvun etsimistä. Upea live-bändi tuo tunnelman iholle, kun koetaan jotain suurta ja ainutkertaista. Nähdään, kuinka rakkaus sinäkin iltana voittaa.

Domino-salissa to 22.3. klo 19.00

Liput 31/26/24e

Kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi