Jari Sillanpää

11.05.–11.05.18

Peruslippu:40.00 €
Eläkeläinen:35.00 €

Jari Sillanpää VALOKEILASSA

Suomen suosituimman viihde- ja estraditaiteilija Jari Sillanpään odotettu kiertue ”Valokeilassa” keväällä vain Linnateatterissa!

Domino-salissa on luvassa poikkeuksellisen intiimi ja vähäeleinen konserttitoteutus, jossa yleisö pääsee läheiseen ja sydämelliseen yhteyteen artistin kanssa ilman isoa orkesteria.

Herkkyydestä ja akustisuudesta huolimatta on muistettava, että Jari on aina ollut varma ja taitava esiintyjä, joka laulaa, mutta osaa myös ottaa yleisön haltuun tunteisiin vetoavilla henkilökohtaisilla tarinoilla ja humoristisilla sutkautuksilla. ”Laulan itselleni tärkeitä, koskettavia ja kiihkeitä lauluja, mutta jo ohjelmistoa laatiessani otan tietysti huomioon yleisön toiveet ja odotukset. Ja silloin, kun konsertissa vauhti kiihtyy ja tunnelma kohoaa, niin annan palaa täysillä ja estotta. Mutta silloin, kun konsertissa herkistellään ja pysähdytään romantisoimaan, niin odotan kuulevani jokaisen kyyneleen täyttämän huokauksenkin konserttisalista.”

Paikka: Domino-sali (Puutarhakatu 8). Kesto noin 75 minuuttia, ei väliaikaa.

Liput 40/35€ (sisältäen palvelumaksut).

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi