Kumma peruna

21.04.–21.04.18

Peruslippu:31 €
Eläkeläinen:26 €
Opiskelija / työtön:24 €

Kumma Peruna hillitön musiikillinen ilottelu!

Tykkäätkö öljytyistä miehistä? Hengaatko joskus naisten pukkarin ovella? Siinä tapauksessa Kumma Peruna saattaa hyvinkin olla esitys juuri Sinulle!

Kumma Peruna syntyi, kun Riku Nieminen, Iiro Rantala ja Sara Puljula löysivät Alistofaneen kreikkalaisen tragedian, jota ei aiemmin ole Suomessa nähty. Jo ensimmäisissä harjoituksissa kirkastui, miksei sitä ole koskaan meillä esitetty. Mutta sitten neuvokas työryhmä tajusi peilata tekstiä Sound of Musicin koskettavaa von Trappin tarinaa vasten — vuohia unohtamatta — ja loppu on kaupallisen teatterin historiaa!

Kumma Peruna on riemastuttava musiikillinen ilottelu, josta UIT:kin olisi ylpeä!

Teos tunkeutuu Sinuun kertarykäisyillä ja pitää otteessaan viimeiseen hengenvetoon asti. Kumma Peruna on sisältä raaka, ja lopussa kaikki ovat kypsiä.

Esityksen nähneiden arvioita:

“Näin ennakon just Kansiksessa: Nyt on muusikot ja renessanssin ihmiset päästetty irti kansallispyhätössä, ovat ajan hermolla ja ihottumalla! On sarvia ja hampaita, verenmakuakin suussa. Pelkäämätöntä ja päätöntä virtuositeettia!!! Kiitos Iiro Rantala & Sara Puljula & Riku Nieminen!” ‘

Veera Railio, laulaja, muusikko, näyttelijä

“Kiitos! Fantastinen!”

Ilkka Merivaara, näyttelijä

“Hykerryttävän hauska”

Mira Kivilä, näyttelijä

” Olitte upeita. Pikkasen tirahti”

Eriikka Väliahde, näyttelijä

Domino-salissa la 21.4. klo 19.00

Kesto noin 1 tunti 20 minuuttia, ei väliaikaa.

Liput 31/26/24e.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi