Linnanneidot

06.06.–11.08.18

Peruslippu:37 €
Eläkeläinen:32 €
Opiskelija / työtön:27 €

Linnanneidot -Naisvankilakomedia

Lähes kaikki meistä ovat nähneet ainakin yhden vankilamaailmaan sijoittuvan tv-sarjan tai elokuvan. Ja melkeinpä kaikki tietävät ne kuuluisimmat vankilaan ja sieltä pakenemiseen liittyvät kliseet. Tänä kesänä Linnateatteri kaivautuu lusikalla naisvankilan syövereihin ja tekee kaikkien aikojen hauskimman kesäkomedian!

Linnanneidot tarjoilee kesäillan ratoksi työkalut naisvankilasta pakenemiseen, siellä elämiseen ja selviytymiseen. Mitä vankilassa pitää osata? Mitä tapahtuu sellissä, ruokalassa, perhetapaamisissa tai pakotunnelissa?

Tai miltä näyttää naisvankilan Lusija-neito? Koko vankilan sisäinen maailma saa kyytiä, kun lavalla kohdataan muun muassa naisvangit, vanginvartijat, keittäjät, vankilanjohtaja ja muurien takana odottavat perheet!

Kesällä 2018 Linnateatterin katettu pihanäyttämö muuttuu vankilamiljööksi. Pilke pysyy tiukasti silmäkulmassa niin lipuntarkastuksessa, ruokatarjoiluissa kuin itse esityksessä!

Ps. Emme suosittele saapumista sisäpihalle kaivamalla. Hanki siis lippusi nyt, jottet jää ilman!

Paikka: Linnateatterin piha (Linnankatu 31)

www.linnateatteri.fi

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Linnateatterin lipunmyynnistä. Lipunmyynti palvelee Dominossa osoitteessa Puutarhakatu 8, 20100 Turku, ma – pe klo 12-18 (ei pyhäpäivät).

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi