Linnanneidot Kesäteatteri

06.06.–11.08.18

Peruslippu:37 €
Eläkeläinen:32 €
Opiskelija / työtön:27 €

Linnanneidot -Naisvankilakomedia Linnateatterin Pihalla

Lähes kaikki meistä ovat nähneet ainakin yhden vankilamaailmaan sijoittuvan tv-sarjan tai elokuvan. Ja melkeinpä kaikki tietävät ne kuuluisimmat vankilaan ja sieltä pakenemiseen liittyvät kliseet. Tänä kesänä Linnateatteri kaivautuu lusikalla naisvankilan syövereihin ja tekee kaikkien aikojen hauskimman kesäkomedian!

Linnanneidot tarjoilee kesäillan ratoksi työkalut naisvankilasta pakenemiseen, siellä elämiseen ja selviytymiseen. Mitä vankilassa pitää osata? Mitä tapahtuu sellissä, ruokalassa, perhetapaamisissa tai pakotunnelissa?

Tai miltä näyttää naisvankilan Lusija-neito? Koko vankilan sisäinen maailma saa kyytiä, kun lavalla kohdataan muun muassa naisvangit, vanginvartijat, keittäjät, vankilanjohtaja ja muurien takana odottavat perheet!

Kesällä 2018 Linnateatterin katettu pihanäyttämö muuttuu vankilamiljööksi. Pilke pysyy tiukasti silmäkulmassa niin lipuntarkastuksessa, ruokatarjoiluissa kuin itse esityksessä!

Ps. Emme suosittele saapumista sisäpihalle kaivamalla. Hanki siis lippusi nyt, jottet jää ilman!

Vai ei pelkät liput riitä? No sehän passaa, tsekkaa alta tuomiosi mitta ja pistä toimeksi!

Pitkä kakku 59€

(sis. kiertokävely, ruoka ja esityslippu)

Jos istut pitkää kakkua ja ehdonalaiskäsittelykin takkuaa, saatat olla kiinnostunut pakopaketistamme! Luvassa aitoa sellitunnelmaa vankilakierroksella Kakolanmäellä, hernerokkaa ja pannukakkua Linnankadun naisvankilassa ja viilana kakussa vielä hersyvä komedia.

Pitkää kakkua tarjolla pe 8.6. (yökierros), ke 13.6., pe 15.6. (yökierros), ke 4.7., ke 11.7., ke 18.7, pe 20.7. (yökierros), ke 25.7., ke 1.8. sekä to 9.8.. Pitkää kakkua pääsee lusimaan rajattu määrä vankeja per ilta, joten varaa paikkasi pian!

Päiväkierros alkaa klo 15.30 Lääninvankilan porteilta, ruokailu Linnateatterin katetulla kesäpihalla klo 18.00 ja näytös klo 19.00.

Yökierros alkaa ruokailulla Linnateatterin katetulla kesäpihalla klo 18.00, näytös klo 19.00 ja kierros klo 21.30.

Tarkemmat ohjeet lähtöpaikoista ja siirtymäaikatauluista saatte varauksen yhteydessä!

Näytelmän työryhmä:

Dramatisointi Kalle Lamberg

Ohjaus Heidi Lindén

Rooleissa Jenni Banerjee, Maija Andersson ja Miika Laakso

Lavastus Työryhmä

Lavasterakennus Jaana Jussila

Pukusuunnittelu Anniina Kuula

Maskeeraus Minna Pilvinen

Tarpeisto Kaarina Kopola

Äänisuunnittelu Kristian Uusitalo

Valosuunnittelu Esa Näykki

Paikka: Linnateatterin piha (Linnankatu 31)

Liput 37 / 32 / 27 €

www.linnateatteri.fi

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Linnateatterin lipunmyynnistä. Lipunmyynti palvelee Dominossa osoitteessa Puutarhakatu 8, 20100 Turku, ma – pe klo 12-18 (ei pyhäpäivät).

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi