Lokki

10.03.–10.03.18

Peruslippu:15 €
Eläkeläinen:0.00 €

LOKKI

Nelinäytöksinen komedia 80 minuutissa.

Kaksi valloittavaa näyttelijää, Ella Mettänen ja Eero Ojala, kaivautuvat hurmaavan groteskilla otteella Anton Tšehovin klassikon ytimeen. Mitään ei ole Lokkiin lisätty, jotain on kylläkin poistettu, mutta huumori ja draama säilytetty.

Esitys kunnioittaa alkuperäistekstin luonnetta ja etenkin Tšehovin ajatusta siitä, että Lokki on kirjoitettu komediaksi! Näytelmän huumori kumpuaa ihmisen itsekkyydestä. Elämä tuntuu olevan kuin julmaa leikkiä, jatkuvasti keskeytyvä pyrkimys nousta siivilleen.

Mettänen ja Ojala vaihtavat notkeasti roolista toiseen. Treplevin, Ninan ja muiden Tsehovin kirjoittamien henkilöiden lisäksi näyttämöllä vilahtaa myös hellyttäviä irvikuvia meistä itsestämme, 2010-luvun ihmisistä.

Halusimme valmistaa Lokin, joka on ennen kaikkea hauska, kevyt ja liikuteltava versio. Esitys on suunniteltu kiertämään ja elämään repertuaarissamme vielä pitkään.

Suomennos: Martti Anhava

Näyttämöllä: Ella Mettänen ja Eero Ojala

Ohjaus: Henri Tuulasjärvi

Puvustus: Minna Harjuniemi

Kiertuetuotanto: Ella Mettänen ja Eero Ojala

Liput 15€.

Tämän esityksen saavutettavuutta on tukemassa Turun Teatterisäätiö.

Kesto 1 tunti 40 minuuttia sisältäen väliajan.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi