Mars & Venus

21.03.–19.04.18

Peruslippu:37 €
Eläkeläinen:32 €
Opiskelija / työtön:27 €

Mars vs. Venus?

“Ennustan, että tästä tulee hitti”, kirjoitti Aamulehti arviossaan ensi-illasta. Näin tapahtui, sillä kaikki syyskauden esitykset myytiin Tampereella loppuun! Ja nyt on Turun vuoro.

Stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus? pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluulot päälaelleen ja voi ehkä todistaa niistä osan todeksi. Siinä missä Luolamies katsoo maailmaa miehen silmin, Mars vs. Venus? tekee havaintoja niin miehen kuin naisen näkökulmasta.

Koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni esittävät vastauksia ikuiseen mysteeriin toinen toistensa aiheita kommentoiden. He kertovat saman tarinan kaksi eri puolta. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että kaksi koomikkoa ovat pari tosielämässäkin.

Rikun ja Johannan lisäksi käsikirjoituksesta vastaa Heikki Syrjä.

Stand upin kestotähti Riku Suokas on esittänyt Luolamiestä loppuunmyydyille saleille viimeiset kymmenen vuotta. Teatteri-ilmaisun ohjaajanakin työskennellyt Johanna Tohni on stand upin nouseva uusi kyky, joka on saanut kannuksia niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltäkin lavoilta.

Paikka: Teatteriravintola (Linnankatu 31) to. 5.4. klo 19.00

Liput toimituskuluineen 37 / 32 / 27 €

Ikäsuositus K18

Kesto noin 2 tuntia väliajan kanssa.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi

Näytökset