Minttu sekä Ville

Minttu sekä Ville

Kahden taitavan, palkitun, kansan tunteman ja rakastaman näyttelijän improvisaatioduetto, muusikko Samuli Laihon säestyksellä!

Tv:stä, teatterista, elokuvista ja “Vino-showsta” tutut Minttu Mustakallio sekä Ville Virtanen synnyttävät yleisön antamista aiheista sketsejä, tansseja, tarinoita – ja musiikkivelho Samuli Laihon virtuoottisella säestyksellä myös lauluja.

Suomeksi tai kielellä, jota kukaan ei vielä osaa!

Minttu sekä Ville naurattavat vaikkapa kertomuksella reikäisestä verhosta tai koskettavat improvisoiduilla lauluillaan esimerkiksi salaperäisestä viemäristä tai juurikeksitystä ruokalajista.

Lämminhenkinen ja naurattava esitys läsnäolosta, toisen kuuntelemisesta ja muidenkin kuin omien ideoiden hyväksymisestä.

Kaikki tapahtuu lavalla livenä ja vain kerran, jokainen esitys on erilainen. Yleisö saa kerrankin olla täysillä mukana!

Esitys Teatteriravintolassa, Linnankatu 31

Esityksen kesto noin 2h (sis. väliaika).

Ilta on paketoitu, jolloin lippuhintaan sisältyy eteispalvelu, alkumalja, seisovan pöydän joulumenu sekä illan esitys.

Liput toimituskuluineen 82 €.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Linnateatterin lipunmyynnistä. Lipunmyynti palvelee teatterilla osoitteessa Linnankatu 31, 20100 Turku (4. kerros), ma-pe klo 10.00-14.00, sekä maanantaisin myös klo 16.00-18.30, pyhäpäivät poislukien.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 -16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi.

Näytökset

Ei näytöksiä.