Paskan palvelun ilta

26.10.–06.03.18

Aikuisille, Komedia

Lipun hinta:69 €
Paikka:Teatteriravintola, Linnankatu 31

Paskan palvelun ilta on omalaatuinen illallisen ja esityksen yhdistelmä. À la carte -ruoan kylkeen on hiottu palvelu, joka on totaalisen erilaista aikaisemmilla ravintolaillallisilla saamastasi kohtelusta. Tarjoilijoina toimivat ammattinäyttelijät, jotka ei päästä illallisvieraita helpolla.

Luvassa on naljailua, päänaukomista, hassuttelua ja kaiken kaikkiaan huonointa palvelua, jota olet ikinä saanut – ja taatusti myös hauskinta! Ruoka sen sijaan on Linnateatterin Teatteriravintolan melkoisen hyvien kokkien valmistama kolmen ruokalajin illallinen.

Illasta kuultua:

“Pertti ei saanu jälkiruokaa ollenkaan kun se puhu Karjalan murteella.”

“Ruokatilauksemme otettiin viimeisenä, varmaan kun olimme niitä plokkaajia. Sekin keskeytyi kun tarjoilijan mukaan tilauksen ottamisessa kesti niin kauan.”

“Pyydettäessä saimme leipää. Tai siis croissantteja, joihin tarjoilija tunki sormensa.”

“En edes ehtinyt keskittyä ruokaan, kun ympärillä oli jatkuva sketsi päällä ja kaikilla vierailla todella hauskaa yhdessä!”

“On pakko sanoa, että tästä illasta kerrotaan tarinoita vielä pitkään!”

Ja blaa blaa.

Aikaisemmin Paskan palvelun iltaa on vietetty Helsingissä. Konsepti on saanut alkunsa huippusuositusta amerikkalaisesta Dick’s Last Resort -ravintolaketjusta.

Kesto n. 2,5 h.

Liput toimituskuluineen 69 €. Hintaan sisältyy lippu ja kolmen ruokalajin illallinen.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Linnateatterin lipunmyynnistä. Lipunmyynti palvelee teatterilla osoitteessa Linnankatu 31, 20100 Turku (4. kerros), ma–pe klo 10.00–14.00.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00–16.00 toimistostamme numerosta 02 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi.

Näytökset

  1. Paskan palvelun ilta

    06.03.2018 18:00Loppuunvarattu