Pomo!

29.09.–02.12.17

Aikuisille, Komedia

Normaalihintainen lippu:37 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät:27 €
Paikka:DOMINO

Pomo!

Toimistokomedia turkulaisittain Linnateatterin tapaan!

Johtaminen on (muka) vaikea tehtävä, ja erityisen hankalaa se on silloin, kun pomo yrittää vältellä vastuun raskasta taakkaa teeskentelemällä olevansa yksi työntekijöistä. Linnateatterin näyttämölle loihditussa työpaikassa ollaan komedian äärellä niin palavereissa kuin kahvitauoillakin, kun valheet ja väärinkäsitykset sotkeutuvat hilpeäksi sekamelskaksi.

Mika Eirtovaaran ohjaama ja suomentama Pomo! lähtee liikkeelle asetelmasta, jossa turkulainen pienyritys palkkaa näyttelijän esittämään johtajaa tärkeää liiketapaamista varten.

Valepomon on tarkoitus pysytellä kuvioissa vain noin kahden virkkeen verran – mutta kuten kunnon komediaan kuuluu, näin ei todellakaan käy. Pian firmaa johtaa mies, jonka ansiosta porukas sählätä niinpal hirviäst ja iha ihmeellisel taval!

Väärinkäsitysten ja kohellusten toimistosopassa hääräävät muiden mukana valepomo Mikko Nousiainen, auktoriteettiaan kammoava todellinen johtaja Teemu Aromaa, venäläisenä liikemiehenä työskentelevä huumorin ruumiillistuma Tom Petäjä sekä ihanan naiivi ja loputtoman utelias Liisa eli Linda Wiklund.

Näytelmässä nähdään mukana myös kaksi tulevaisuuden tähteä, kun Linnateatterin lavalle astuvat Näytönpaikka-stipendiaatit Suvi Aarrekari ja Jere Hultin.

Rooleissa: Mikko Nousiainen, Teemu Aromaa, Tom Petäjä, Linda Wiklund, Suvi Aarrekari ja Jere Hultin
Käsikirjoitus: Lars Von Trier
Alkuperäissovitus: Jack McNamara
Suomennos ja ohjaus: Mika Eirtovaara

Liput toimituskuluineen 37 / 27 €.
Esityksen kesto 1 h 55 min sisältäen väliajan.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00–16.00 toimistostamme numerosta 02 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi