Rivo ja Raivo – Tuomiopäivän rakentajat

24.08.–22.09.18

Peruslippu:35 €
Eläkeläinen:29 €
Opiskelija / työtön:27 €

Suomea rakentavat virolaiset. Myös tallinnalaiset Rivo ja Raivo päättivät, että on tullut aika siirtyä maukkaampien urakoiden pariin.

Varsinaista rakennusalan osaamista ei kummallakaan ole, mutta eihän kukaan ole seppä syntyessä?! Luovuudella, ennakkoluulottomuudella ja korvaavia ratkaisuja keksien selvitään sekä putkiremonteista että julkisivurappauksista, keittiöiden ja mökkien ehostamisesta puhumattakaan. Vai selvitäänkö? Suomalaisten varuillaanolo ja rakennusalan tiukat määräykset saavat ukot melkein kaipaamaan kotiin.

Tilannehan ei ole uusi: lähdettiin Suomestakin aikoinaan Ruotsiin –

kuka Volvon, Saabin tai Maraboun tehtaille töihin.

Virolainen aktiivimalli ei tunne kunta- eikä valtionrajoja – siellä ahkeroidaan, missä urakka pilkottaa! Mutta riittäkö kotiväelle kerran kuussa lähetetty palkkashekki, ja miten saadaan kulumaan pitkät ja yksinäiset illat?

Tule nauramaan itsesi purkukuntoiseksi tämän uudenkarhean komedian parissa! Takuumme kattaa naurut vähintäänkin kerran minuutissa, ja kaikille esityksen aikana tai jälkeen urakkasopimuksen solmineille 10% alennus!

Ollaanko taloyhtiöissä valmiina? Rivo ja Raivo ovat jo ovella..

Näyttelijät: Juha Suihko ja Jaakko Loukkola Käsikirjoitus ja ohjaus: Antto Terras Tuotanto: Finland Roast Company

Liput 35 / 29 / 27 € Kesto noin 2h sis. väliaika.

Teatteriravintola, Linnankatu 31.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi