Seimiyö – Johanna ja Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila

11.12.–11.12.18

Peruslippu:26 €

JOHANNA JA MIKKO IIVANAINEN, MARIA KALANIEMI JA TIMO ALAKOTILA

– SEIMIYÖ

Joulukonsertti yhdistää kaksi maamme eturivin muusikoista koostuvaa huippuduoa.

Konserttiohjelmistoon on valikoitunut taiteilijoille rakkaita joulusävelmiä, jotka ovat saaneet uusia, raikkaita vivahteita muusikoiden omista sovituksista.

Sävelmissä kuullaan sävyjä niin jazz – kuin kansanmusiikistakin, mukana on myös omia instrumentaaliteoksia.

Lauluja tulkitsee heleän kaunisääninen Johanna Iivanainen yhdessä harmonikkataiteilija Maria Kalaniemen,

kitaristi Mikko Iivanaisen

ja pianisti Timo Alakotilan kanssa.

Tommy Tabermanin runon mukaan nimetty konserttikiertue julkaisee myös taiteilijoiden ensimmäisen yhteisen albumin.

Koskettava konserttikokonaisuus siirtää ajatukset pois arkisista aherruksista ja välittää joulurauhaa kuulijoiden mieleen.

Johanna Iivanaisen raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion maassamme. Hänen monipuolisuutensa laulajana on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta.

Vuonna 2002 Johanna sai Louis Armstrong -palkinnon ja vuotta myöhemmin Sony Electronics Finland ja Suomen Jazzliitto myönsivät hänelle historian ensimmäisen Sony jazz -palkinnon.

Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä saundien monipuolisuudella. Dynamiikan soitossaan lahjakkaasti hallitseva Iivanainen on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä.

Maria Kalaniemi on monista musiikkityyleistä oman hyvin persoonallisen ilmaisunsa kehittänyt taiteilija, joka on noussut yhdeksi kaikkein arvostetuimmista muusikoista maassamme. Kalaniemen luoma lyyrisen herkkä ja intensiivinen soittotyyli on saanut uskollisen kuulijakunnan eri puolilla maailmaa.

Timo Alakotila on maamme kysytyimpiä muusikoita. Hänen laaja sävellystuotantonsa koostuu konsertoista, runsaista sovituksista, musiikkinäytelmistä ja tanssiesityksistä.

Sävellyksiä ovat esittäneet mm. BBC Concert Orchestra, Umo Jazz Orchestra, Tapiola Sinfonietta, Australian Chamber Orchestra. Hän on toiminut taiteellisena tuottajana, muusikkona, säveltäjänä ja sovittajana noin 200 levyllä.

www.johannaiivanainen.com www.mikkoiivanainen.com www.mariakalaniemi.com www.timoalakotila.com

Liput ennakkoon á 26€, ovelta á 29€

Konsertin kesto n 1h 30 min (sis. väliaika)

Esitys Domino-salissa, Puutarhakatu 8, Turku

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi

Näytökset

  1. Seimiyö – Johanna ja Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila

    11.12.2018 19:00Osta lippu