ShoWhat

15.12.–16.12.17

Dragshow, Paketti-ilta

Lipun hinta:82 €
Paikka:LINNATEATTERI, Teatteriravintola

ShoWhat – The Queens

Turku, kiillottakaa timanttinne ja opetelkaa hoviniiaus! Kuningattaret saapuvat jälleen joulukuussa kaupunkiin ja luvassa on taattua laatua ja vauhdikasta meininkiä.

Upeat drag-kuninkaalliset, Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen, hurmaavat yleisönsä ilmiömäisillä playback -taidoillaan ja salamannopeilla vaatteiden vaihdoillaan. He lupaavat tänäkin vuonna tarjota unohtumattoman illan, josta ei glamouria, upeita diivoja, ajan hermolla sykkivää huumoria, paljettien säihkettä ja mukaansa tempaavaa menoa puutu.

Tule sinäkin nauttimaan show’sta ja nauramaan itsesi iloiseksi! Blingblingiä ylle ja korkkarit kattoon – nyt on lupa säihkyä niin lavalla kuin katsomossakin.

”Best Drag since 1998”

Ilta on paketoitu, jolloin lippuhintaan sisältyy eteispalvelu, alkumalja, seisovan pöydän joulumenu sekä illan show.

Esityksen kesto n. 1 h 45 min sisältäen väliajan.

Liput toimituskuluineen 82 €.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Linnateatterin lipunmyynnistä. Lipunmyynti palvelee teatterilla osoitteessa Linnankatu 31, 20100 Turku (4. kerros), ma–pe klo 10.00–14.00.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00–16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi.