Silvennoinen, Försti & Hela Band

22.02.–22.02.18

Normaalihintainen lippu:28.00 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät:24 €
Paikka:DOMINO

Silvennoinen, Försti & Hela Band

Suomalainen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänäkin. Lavalla nähdään ja kuullaan lukuisissa tv-ohjelmissa ja yhtyeissä esiintynyt Johanna Försti, joka tunnetaan ennen kaikkea räväkkänä Jo Stance -yhtyeen solistina, sekä Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana. Mukana menossa myös Heikki Hela, joka tunnetaan muun muassa legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Uneton yö ja Hillitön hopeinen kuu.

Nyt nämä ”nuoret” lahjakkaat muusikkokonkarit lähtevät yhteiselle kiertueelle keväällä 2018. Artistien mukaan konserteissa kuullaan bluesia, soulia ja poppia. Orkesteriin kuuluu myös muita pitkän linjan muusikoita: Anssi Nykänen (rummut) ja Harri Rantanen (basso).

Domino-sali to 22.2. klo 19.00

Kesto noin 1 tunti 55 minuuttia väliajan kanssa.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi