Vuoden paras ilta

13.11.–14.11.18

Peruslippu:26 €
Opiskelija / työtön:22 €

Vuoden paras ilta

Toivotko joskus, että voisit salamannopeasti taikoa kaiken toisenlaiseksi? Se ehkä helpottaisi hetkeksi – mutta sitten elämä ei enää olisikaan elämää…

Vuoden paras ilta on koskettava ja vapauttava parituntinen hyvinvointi-ilta Hidasta elämää -kirjoistakin tutun Katri Syvärisen seurassa. Katri on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija, joogaohjaaja sekä inspiroiva puhuja, jonka intohimo on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja nauttimaan elämästä täysillä.

Teatteriravintolan Vuoden paras ilta tarjoaa monenlaisia tunteita ja oivalluksia, jotka kannattelevat elämän pyörteissä.

Ota lasi viiniä ja astu mukaan tälle sankarittarien matkalle, joka voi samaan aikaan sekä naurattaa että liikuttaa kuulijansa.

Syvärisen menestyskirja Löydä elämän taika on valloittanut tuhannet lukijat. Hänen uusin kirjansa Vuoden paras päivä ilmestyy elokuussa.

Syvärinen jakaa ajatuksiaan myös suositussa Taikaelämää-podcastissa.

Esitykset 13.11. klo 19.00 ja 14.11. klo 19.00. Linnateatterin Teatteriravintolassa

Esityksen kesto: n. 2 h, sisältäen väliajan

Liput 26€/22€

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat vain Linnateatterin lipunmyynnistä.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi