Lipunmyynti

Linnateatterin lippukassan aukioloajat

Linnateatterin lipunmyynti palvelee kesän ajan arkisin klo 12.00-16.00 Dominossa (Puutarhakatu 8). 

Voit tehdä lippuostoksiasi myös muista avoinna olevista Ticketmaster Suomen toimipisteistä tai verkkokaupasta tai varata lippuja sähköpostitse osoitteesta info(ät)linnateatteri.fi.

Lipunmyyntimme on avoinna myös tuntia ennen esitystemme alkua, palvelemme silloin ensisijaisesti kyseiseen esitykseen ovelta lippuja ostavia asiakkaita.

Lippuvaraukset ja -tiedustelut

Puhelimitse ja sähköpostilla tavoitat meidät arkisin ma–pe klo 9.00–16.00, numerosta 02 232 1215 tai osoitteella info@linnateatteri.fi Sähköpostivarauksista ja -tarjoilutilauksista lähetämme aina kuittauksen kun tilaus on käsitelty, joten jos et saa vastausta 2 arkipäivän kuluessa, otathan varmuuden vuoksi uudelleen yhteyttä!

Linnateatterin liput ovat lisäksi myynnissä Ticketmasterissa (entinen Lippupalvelu): www.ticketmaster.fi.  Linnateatterin liput voi lunastaa Ticketmasterin toimipaikoista, tai varata Ticketmasterin puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm). Ticketmasterin puhelinpalvelu on auki ma-la klo 8.00–21.00, su ja pyhäisin klo 10.00–18.00.

Ennakkoon varatut yksittäiset liput tulee lunastaa kahden viikon kuluessa varaushetkestä riippumatta teatterin lipunmyyntiajoista. Muutoin varaus raukeaa lippujärjestelmästä automaaattisesti. Yli 20 lipun varauksissa lunastuksesta sovitaan erikseen.

Varatut liput voi lunastaa Linnateatterin lippukassan lisäksi myös yksilöllisellä tilausnumerolla Ticketmasterin toimipaikoista kautta maan; lähialueella esimerkiksi Stockmannilta, Sokos Wiklundilta, K-Citymarketeista ja Prismoista sekä rajoitetummin lisäksi R-kioskeilta. Linnateatterista varatuissa lipuissa hinta on sama sekä Linnateatterista että Ticketmasterin toimipaikoista lunastaessa, toimituskulut sisältyvät hintaan.

www.ticketmaster.fi

Lahjakortit

Linnateatterin lippulahjakortteja voit ostaa teatterin lippukassalta arkisin klo 12-16 osoitteessa Puutarhakatu 8. Voit myös tilata lahjakortit sähköpostitse osoitteesta info(ät)linnateatteri.fi ja toimitamme ne laskun kera kotiisi. Laskutuslisämme on 10 euroa (01/2017). Lippulahjakortti käy maksuvälineenä Linnateatterin lippuihin ja on voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Lippulahjakortilla voi maksaa lippuostoja Linnateatterin lippukassalla, ja se käytetään aina kerralla.

Linnateatterin illallislahjakortteja voi ostaa ainoastaan suoraan Linnateatterista, joko suoraan lippukassalta Puutarhakadulta tai ennakkoon puhelimitse tai sähköpostilla tilaten. Illallislahjakortin hinta on 69 euroa /henkilö, ja se oikeuttaa esityslippuun sekä ruokailuun. Illallislahjakorttien ruokailu varataan erillisestä menusta, jonka saa tilauksen yhteydessä. Postitoimituksella tilatut lahjakortit laskutetaan ennakkoon laskutuslisän kera, laskutuslisämme on 10 euroa  (01/2017). Illallislahjakortit ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä, jona aikana ne on vaihdettava esityslippuihin. Linnateatteri pidättää oikeuden muutoksiin.

Kulttuuri- ym. setelit

Linnateatterin lippukassalla käyvät maksuvälineinä Linnateatterin lippuihin Smartumin Kulttuurisetelit, Luottokunnan Virikesetelit sekä Tyky Kunto+ -setelit. Lisäksi käyvät Ticket Mind & Body- sekä Smartum Saldo -sirukortit. Näiden seteleiden/korttien etu on henkilökohtainen, joten voit maksaa omilla arvoseteleilläsi oman, yhden lippusi per varaus. Jos toimitat seteleitä muiden puolesta, tarvitset mukaasi valtakirjan – ohjeet tähän löytyvät esimerkiksi Smartumin verkkosivuilta.

Arvoseteleihin tulee kirjata selkeällä käsialalla käyttäjän nimi, suosittelemme tekstausta tai tikkukirjaimia. Seteleillä ei voi maksaa muita palveluja tai tarjoiluja. Arvoseteleitä vastaanotetaan myös joissakin Ticketmasterin toimipaikoissa, tarkista omien seteleidesi vastaanottopaikat palveluntarjoajalta. R-kioskit eivät ota vastaan arvoseteleitä tai lahjakortteja.

Erityisliput

Liikuntaesteisten liput ovat erityishintaiset, samoin saattajaliput. Erityisliput on varattava Linnateatterin omasta lipunmyynnistä.

Erityisalennukset, kuten kampanjatarjoukset ja jäsenkorttiedut myönnetään vain Linnateatterin omasta lipunmyynnistä varatuista ja lunastetuista lipuista, ei Ticketmasterista, jollei toisin mainita.

 

Linnateatteri pidättää oikeuden muutoksiin.