Ruokaa

 


Kattaus on tarjolla etukäteistilauksesta ennen esitystä Linnateatterin Teatteriravintolassa (Linnankatu 31) tai Domino-ravintolassa (Puutarhakatu 8), kesän esityksissä kesäpihalla.

Ruokavaraus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen esityspäivää; ruokatilaus on sitova.

Varaukset ja tiedustelut kätevästi toimistoltamme 02 232 1215 tai info@linnateatteri.fi.  Mikäli et saa sähköpostiviestiisi kuittausta 2 arkipäivän kuluessa, otathan yhteyttä uudelleen.

Ryhmien mahdolliset ruoka-aineallergiat voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen esme.raita@linnateatteri.fi.

  

_______________

KESÄN VANKILAMENU 2018

Kesän liput jo plakkarissa? Alta löydät pidennystä tuomioosi kanttiinimme herkullisin tarjoomuksin. Liput toki hoituu samalla, kun ruokavarauskin, joten tartu tuumasta toimeen. Ruokailijoita hellitään Linnateatterin naisvankilassa pöytävarauksin.

Vangin menu 22€

Pöperöinä tarjolla hernekeittoa, prässättyä porsaankylkeä ja siemennäkkäriä (L,G) (saatavilla myös kasvisversio) sekä Ahvenanmaan pannukakkua, mascarponemoussea ja tuoremarjakompottia

Vanginvartijan menu 26€

Rikoksenuusija nauttii Häränrinta-burgerin (L) bbq-maustetulla häränrinnalla, siemensämpylällä, savujuustolla, marinoidulla punasipulilla sekä salaattilla ja tomaatilla. Jälki-istuntona cookies & cream (L)

Vankilanjohtajan menu 27€

Kanttiinista eteesi kannetaan grillattua naudankuvetta salaatilla, marinoiduilla sienillä, marinoidulla punasipulilla, paahdetuilla kurpitsansiemenillä ja manchegokreemillä (VL,G). Jälki-istuntona mansikoita ja shampanjavaahtoa (L,G)

Muista! Istuit mitä tuomiota tahansa, koskaan ei ole liian myöhäistä lahjoa henkilökuntaa. Tiskin alta voi löytyä vaikka mitä herkkuja, kun tilaat ne viikkoa ennen tuomiosi täytäntöönpanoa:

Kanttiinin pöperöt:

Hernekeittoa prässättyä porsaankylkeä, siemennäkkäriä (L,G) (saatavilla myös kasvisversio) 12€

Häränrinta- burgeri (Bbq-maustettua häränrintaa, Siemensämpylää, savujuustoa, marinoitua punasipulia, salaattia, tomaattia) (L)16€

Grillattu naudankuve- salaatti (grillattua naudankuvetta, salaattia, marinoituja sieniä, marinoitua punasipulia, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja manchegokreemiä) (VL,G) 17€

Makkaralautanen (lajitelma makkaroita, perunasalaattia ja sinappia) (L,G) 12€

Kiisseli-osasto:

Ahvenanmaan pannukakkua, mascarponemoussea ja tuoremarjakompottia 10€

Cookies & cream (L) 10€

Mansikoita ja shampanjavaahtoa (L,G) 10€

Kaikki saatavilla myös kasvisvaihtoehtona. Kysy lisää! 

Valitse siis tuomiosi pituus ja tee varaus toimistoltamme numerosta 02 232 1215 tai info@linnateatteri.fi.

__________________


Linnateatteri pidättää oikeuden muutoksiin.

Kattaus on etukäteistilauksesta ennen esitystä Linnateatterin Teatteriravintolassa tai Domino-menun kohdalla Domino-salissa, kesän esityksissä kesäpihalla.

Ruokavaraus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen esityspäivää; ruokatilaus on sitova.

Varaukset ja tiedustelut toimistoltamme arkisin klo 9-16 puhelimitse 02 232 1215 tai sähköpostilla info@linnateatteri.fi.  Mikäli et saa sähköpostiviestiisi kuittausta 2 arkipäivän kuluessa, otathan yhteyttä uudelleen.

Ryhmien mahdolliset ruoka-aineallergiat voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen esme.raita@linnateatteri.fi.

 

_MG_8662