Rempallaan

09.04.2013 19.00

Aikuisten, Komedia

Normaalihintainen lippu:31,00 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät:25,00 €
Paikka:Teatteriravintola
Osta lippu

Remonttihommia talossa ja parisuhteessa

Otetaan mies ja nainen, vanha talo, kipsilevyä, laastia, vaarallisia työkaluja, tulollaan oleva lapsi, sekä vasara keskellä kämmentä. Laitetaan kaikki betonimyllyyn pyörimään ja lisätään mukaan säkillinen huumoria.

Kuten kaupungin rakennustarkastaja on lausunnossaan sanonut: ”Huojuva talo oli laaturakentamista verrattuna tähän remonttidraamaan. Eihän tämä Tom Petäjän rakentama talo pysy edes pystyssä!”

Yleisön pyynnöstä Rempallaan-komedia tekee odotetun paluun! ”Remppa”, näin tuttavallisemmin, aloitettiin kaksi vuotta sitten. Se jatkui koko syksyn ja sitä jatkettiin myös keväällä 2014. Ja kuten perinteiseen remonttiprojektiin kuuluu, syssymmällä vain odoteltiin ja odoteltiin puolivuotta, ja nyt jatketaan taas! Ja varmaan hamaan tulevaisuuteenkin, kun eihän se remppa koskaan valmistu! Rehellisiä nyt kun ollaan.

Ohjaus: Toni Wahlström
Käsikirjoitus: Roope Lipasti
Lavalla: Anu Sinisalo, Tom Petäjä ja Teemu Aromaa
Valo- ja äänisuunnittelu: Kristian Uusitalo
Puvustus: Anniina Kuula
Peruukit ja maskeerauksen suunnittelu: Minna Pilvinen
Tarpeisto: Riitta Tapio

Esityksen kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia sisältäen väliajan.

Linnateatterin oma tuotanto.

www.linnateatteri.fi

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Linnateatterin lipunmyynnistä. Lipunmyynti palvelee teatterilla osoitteessa Linnankatu 31, 20100 Turku (4. kerros), ma – pe klo 10.00-14.00, sekä maanantaisin myös klo 16.00-18.30, pyhäpäivät poislukien.

Lippuja, ruokatilauksia ja muita palveluitamme voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 9.00 – 16.00 toimistostamme numerosta (02) 232 1215 tai sähköpostitse info(ät)linnateatteri.fi.
Opiskelija-, eläkeläis- tai muu alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä lipuntarkastuksen yhteydessä. Liput toimituskuluineen alkaen 31€, alennusryhmät toimituskuluineen alkaen 25€.