TILAT

Kahden estradin väkeä

Linnateatteri toimii aivan Turun sydämessä Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa. Sisäänkäynti tapahtuu 2019 alkaen Humalistonkadun puolelta (Humalistonkatu 7). Osa esityksistä nähdään Linnateatterin alkuperäisissä tiloissa Linnankatu 31:ssä (3. kerros).

Linnateatterin tiloihin on esteetön käynti.

Puutarhakatu 8 ja Humalistonkatu 7

 • Lipunmyynti (Humalistonkatu)
 • Domino-sali
  496-paikkaisessa teatterisalissa on konserttitunnelmaa. Tule nauttimaan naurattavasta esityksestä ja Domino-ravintolan antimista. Vai on sinulla suunnitteilla suurempi seminaari? Voit vuokrata Domino-salin käyttöösi. Lähitulevaisuudessa Domino-sali muuttuu elegantiksi teatteriravintolaksi.
 • Domino-ravintola
  Domino-ravintola hurmaa teatterinnälkäiset vieraamme erinomaisilla ruoillaan. Tule ja totea itse! Omaperäinen Alvar Aallon suunnittelema tila henkii historiaa ja skandinaavista suunnittelua. Tilan sisustuksessa on käytetty suomalaista designia ja aula toimii myös suomalaisten taiteilijoiden ja design-yritysten esittelytilana.
 • Kokoustilat
  Dominon tiloissa on monenlaista soppea ja sopukkaa, mukaan lukien Alvar Aallon kynästä syntynyt auditorio. Tilat taipuvat moneen ja siksi ne luovat oivat puitteet juhlille ja tilaisuuksille. Tule paikalle fiilistelemään ja suunnittelemaan tapahtumaasi!
 • Linnateatterin toimisto

Linnankatu 31

 • Teatteriravintola
  ​​​​​​​Linnankadulla palvelee kotoisa Teatteriravintola, jonne mahtuu 200 henkeä. Taidokkaat kokit loihtivat korkeatasoisia alku-, pää ja jälkiruokia, joista jokainen voi koota mieleisensä kokonaisuuden.​​​​​​​
 • Pihanäyttämö (kesäteatteri)
  Linnateatterin katettu pihanäyttämö tarjoaa 330 hengelle kesäteatterielämyksen keskellä kaupunkia. Ravintola palvelee myös pihanäyttämöllä.

"Tule paikalle fiilistelemään!"

DOMINON virtuaalinen esittely

katso